BESÖK VÅR SKOFABRIK I ITALIEN

Våra sneakers är inte några vanliga sneakers.

Alla våra sneakers är hand- och randsydda i en av världens mest kända familjeägda skofabrik i lilla Fiesso d’Artico utanför Venedig.

De mest lyxiga sneakers som du kan hitta are gjord i denna lilla skofabrik, skomärken som: Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Dior, YSL and – Difficult by P.

Detta gör att våra sneakers skiljer sig från sneakers som massproduceras från olika syntetiska material i Asien: Det är en sko gjord av kärlek för hantverket av riktiga skomakare.

Våra sneakers är som alla andra sneakers som är gjord på ett bra sätt, den är mer bekväm och den kommer hålla under en längre tid om den är gjord av noggrannhet, istället för att den har blivit limmad tillsammans med ett syntetisk material.

Alla våra sneakers är gjord av italiensk kalvskinn.

Hela skon består av produkter som har sitt ursprung i Italien med en radie på 2 km från skofabriken.

Skorna är handsydda runt hela sulan och alla läderdetaljer är också handsydda… Allting är gjord av våra italienska skomakare med många års erfarenhet i en säker miljö. 

Vi är väldigt stolta att ha fått möjligheten att producera våra sneakers i Fiesso d’Artico, tillsammans med några av världens mest inflytelserika människor inom branschen, och vi vet att alla som bär våra sneakers kommer att märka skillnaden.

 Difficult by P founded by Patrik Ekwall